GWW

De GWW-sector is een uitgebreide tak binnen onze organisatie. Wij voeren alle GWW gerelateerde projecten zowel in de onder- als in de hoofdaanneming uit. In de onderaanneming verzorgen wij, voornamelijk voor bouwbedrijven de grondwerkzaamheden, de buitenriolering, de bestratingswerkzaamheden en de complete terreininrichting.

In de hoofdaanneming werken wij voor diverse gemeenten in onze regio. Deze werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit rioolreconstructies, het inrichten van 30km-zones, het aanbrengen van rotondes, het herstraten van weggedeelten, onderhoudswerk of het compleet opnieuw inrichten van een woonwijk of bedrijfsterrein.

Om deze werkzaamheden op een efficiënte, adequate en kwalitatief goede manier uit te kunnen voeren, beschikt Avezaat Aannemingsbedrijf BV over een ruim assortiment aan materieel als mobiele- en rupskranen, mini- en midigravers, shovels en vrachtwagens. Voor de bestratingswerkzaamheden beschikken wij over eigen stratenmakers en oppermannen. Wij kunnen elk type straatwerk voor u realiseren zowel handmatig als machinaal.